Uitlaatservice

Bent u overdag niet thuis of heeft u geen tijd om uw hond goed uit te laten en u woont in Bennekom, Ede, of Veenendaal? Dan staat Dog Valley Uitlaatservice vijf dagen per week, maandag tot en met vrijdag, voor u klaar. Uitgezonderd de nationale feestdagen.

Regelmatig in beweging zijn, is goed voor de lichamelijke en geestelijke conditie van uw hond. Voor veel honden is het moeilijk om langere tijd alleen te zijn. Ze ervaren de isolatie als een straf. Een hond is een roedeldier en is erg gevoelig voor vereenzaming. Spel en ontspannen omgang met andere honden verbetert zijn sociale vaardigheden en zorgt voor een rustig en evenwichtig karakter.

Plezier en een ontspannen sfeer in de groep staan bij Dog Valley voorop. Hierdoor krijgt iedere hond de aandacht die hij verdient.

Kunnen alle honden mee?

Groot, klein, rashond of bastaard, alle honden kunnen mee! Voor de groepswandeling moeten de honden gezond en fit zijn en minimaal 16 weken oud en ingeënt zijn. Als teefjes loops zijn, zullen ze thuis moeten blijven.

Groepswandeling

In de ochtend of in de middag wordt uw hond bij u thuis opgehaald. Samen met maximaal 9 andere honden wordt er een dynamische wandeling van minimaal één uur gemaakt. We gaan altijd naar losloopgebieden waar geen auto´s kunnen komen. De honden gaan los mee en kunnen met elkaar ravotten en genieten van het hondenleven.
De hond moet gezond en gehoorzaam zijn, en vriendelijk en verdraagzaam ten opzichte van soortgenoten. Het gedrag van uw jonge onervaren hond zal door deze wandelingen positief beïnvloed worden en zo heeft u minder opvoedingsproblemen.
De honden worden vervoerd in een speciaal ingerichte bus. Deze is voorzien van ventilatie voor voldoende frisse lucht en een hygiënische vloermat voor comfortabele busritten. De bus wordt regelmatig van binnen en buiten gereinigd zodat uw hond altijd in een frisse bus meerijdt. Afhankelijk van de route die gereden wordt, is uw hond anderhalf tot tweeënhalf uur van huis weg.