Over Ons

Mijn naam is Reina van Ginkel. Ik ben getrouwd met Bertus en we hebben samen 2 dochters, Brenda en Vera. Van kleins af aan was ik al dol op dieren, en dan met name honden. We hebben zelf al tientallen jaren een hond en aangezien ik graag nog meer honden om mij heen wilde hebben ben ik vanaf 1998 als hobby op honden gaan passen. wat ik met heel veel plezier en liefde heb gedaan. In 2005 ben ik begonnen met Dog Valley Uitlaatservice.
Ik vind het belangrijk dat de honden die met mij meegaan het naar hun zin hebben en lekker met elkaar kunnen stoeien. Helaas kunnen, net zoals bij spelende kinderen, dan wel eens kleine ongelukjes gebeuren. Om goed voorbereid te zijn heb ik mijn EHBO diploma voor honden  gehaald en gaat er altijd een verbandtrommel mee op pad!

Kennismaking

Wederzijds vertrouwen is erg belangrijk; u geeft tenslotte uw beste kameraad mee. Daarom vindt er altijd een kennismakingsgesprek plaats met u en uw hond. Ik kom bij u thuis, zodat ik de hond mee kan maken in zijn eigen omgeving. Het karakter van de hond wordt besproken en u wordt regelmatig geïnformeerd over zijn belevenissen.
De eerste paar keren dat de hond mee gaat wordt hij aan de lijn gehouden. Zodra de hond voldoende gewend is en zich op zijn gemak voelt in de roedel, gaat hij los mee.
Besluit u van Dog Valley gebruik te gaan maken, dan worden duidelijke afspraken gemaakt en vastgelegd. Deze gaan over het ophalen en terugbrengen van de hond, de verzekering, de wandelingen en inentingen van de hond.