Over Ons

Mijn naam is Reina van Ginkel. Ik ben getrouwd met Bertus en we hebben samen 2 dochters, Brenda en Vera. Al meer dan 40 jaar ben ik dol op dieren, en dan met name honden. We hebben zelf al jaren enkele honden, en aangezien ik graag nog meer honden om mij heen wilde hebben ben ik enkele jaren geleden als hobby op honden gaan passen. Dat oppassen doe ik combineer ik ondertussen al weer jarenlang met de uitlaatservice van Dogvalley, wat ik met heel veel plezier en liefde doe.

Ik vind het belangrijk dat de honden die met mij meegaan het naar hun zin hebben en lekker met elkaar kunnen stoeien. Helaas kunnen, net zoals bij spelende kinderen, dan wel eens kleine ongelukjes gebeuren. Om goed voorbereid te zijn heb ik mijn EHBO diploma voor honden  gehaald en gaat er altijd een verbandtrommel mee op pad!

Kennismaking

Wederzijds vertrouwen is erg belangrijk; u geeft tenslotte uw beste kameraad mee. Daarom vindt er altijd een kennismakingsgesprek plaats met u en uw hond. Wij komen bij u thuis, zodat wij de hond meemaken in zijn eigen omgeving. Het karakter van de hond wordt besproken en u wordt regelmatig geïnformeerd over zijn belevenissen.

De eerste paar keren dat de hond mee gaat wordt hij aan de lijn gehouden. Zodra de hond voldoende gewend is en zich op zijn gemak voelt in de roedel, gaat hij los mee.

Besluit u van Dog Valley gebruik te gaan maken, dan worden duidelijke afspraken gemaakt en vastgelegd. Deze gaan over het ophalen en terugbrengen van de hond, de verzekering, de wandelingen en inentingen van de hond.